Kako mogu naučiti da plesem svoj nakit?

- May 25, 2020-

Lako je narezati svoje vez, a može biti i jednostavno tako da zajedno zrno perle stavite na duljinu ribljih linija, nit od zrnca, orelasticthread uz jednostavno vezivanje. Možete naučiti perlu eksperimentišući samostalno, kupujući dobru knjigu izrade dragulja ili pohađajući časove.

Prodavnice perli ili zanatske prodavaonice koje prodaju perle dobri su resursi ako želite naučiti periti svoje vlasnike. Osim nošenja perlica, često imaju časove da vas nauče kako izrađivati ​​nakit s perlicama ili bez njih. Većina ima pamflete i knjige koje vas uče kako da perite. Napravite narukvice od perlica, ogrlice od perlica i minđuše od perlica za sebe i za poklone.

Čak i ako već kucate svoj vlastiti veš, možete krenuti na naprednije časove ili čitati naprednije knjige kako biste naučili nove tehnike. Možete razgovarati s osobljem u trgovinama perlama i zanatima, postavljati pitanja i saznati o novim ili različitim proizvodima od perli. Ako želite, možete preći od namotanih perlica do složenijih uzoraka perlica, poput učenja rada na tkalačkim strojevima.

Dobro je uvijek biti u potrazi za zanimljivim perlicama koje volite. Ako imate malu, ali vrlo voljenu kolekciju perli, vjerovatno će vas kolekcija potaknuti da na neki način okačite svoj lastniewelryat. Ideja nije potrošiti mnogo novca na kupovinu perlica koje možda nikada nećete koristiti, nego na prikupljanje jedinstvenih perlica koje zaista volite bez trošenja bogatstva.

Kad poravnate svoje vlasnike, obično je najbolje započeti s jednostavnim projektima perli. Upotrijebite svoju kolekciju perlica, možda kupite još nekoliko perli kao punila, kako biste stvorili jednostavne predmete s perlama. Pogledajte komade koje već imate i nosite kako biste sebi dali inspiraciju prije nego što napravite svoje. Pokretanje male bilježnice za rezanje i lijepljenje fotografija omiljenih komada koje vidite u časopisima također je dobra ideja za pokretanje prije nego što počnete dizajnirati vlastiti.