Kako mogu naučiti da plesem svoj nakit? (sa slikama)

- Dec 25, 2019-

Lako je perlati vlastiti nakit, a može biti i jednostavno tako da stavite perle koje volite zajedno na duljinu ribljih linija, nit od perli ili elastičnu nit s jednostavnim vezom. Možete naučiti perlu eksperimentirati sami, kupiti dobru knjigu za izradu nakita ili pohađati predavanje.

Prodavnice perli ili zanatske trgovine koje prodaju perle dobri su resursi ako želite naučiti periti vlastiti nakit. Osim nošenja perlica, često imaju časove kako bi vas naučili kako izrađivati nakit s perlicama ili bez njih. Većina ima pamflete i knjige koje vas uče kako da perite. Napravite narukvice od perlica, ogrlice od perlica i minđuše od perlica za sebe i za poklone.

Čak i ako već perite vlastiti nakit, možete pohađati naprednije časove ili čitati naprednije knjige kako biste naučili nove tehnike. Možete razgovarati s osobljem u trgovinama perlama i zanatima, postavljati pitanja i saznati o novim ili različitim proizvodima od perli. Ako želite, možete preći od namotanih perlica do složenijih uzoraka perlica, poput učenja rada na tkalačkim strojevima.

woman-in-black-making-jewelry

Dobro je uvijek biti u potrazi za zanimljivim perlicama koje volite. Ako imate malu, ali vrlo voljenu kolekciju perli, vjerovatno će vas kolekcija potaknuti da na neki način pocrtate vlastiti nakit. Ideja nije potrošiti mnogo novca na kupovinu perlica koje možda nikada nećete koristiti, nego na prikupljanje jedinstvenih perlica koje zaista volite bez trošenja bogatstva.

Kada perite vlastiti nakit, obično je najbolje započeti s jednostavnim projektima perli. Upotrijebite svoju kolekciju perlica, možda kupite još nekoliko perli kao punila, kako biste stvorili jednostavne predmete s perlama. Pogledajte komade nakita koji već posjedujete i nosite kako biste sebi dali inspiraciju prije nego što napravite vlastiti. Pokretanje male bilježnice za rezanje i lijepljenje fotografija omiljenih komada koje vidite u časopisima također je dobra ideja za pokretanje prije nego što počnete dizajnirati vlastiti.

colorful-indian-jewelry-beads-and-necklaces