Koje su različite vrste nakita iz tungstena?

- Apr 18, 2020-

Postoji nekoliko vrsta nakita od volfram, od kojih su mnogi muški i ženski satovi. Volfram prstenovi su dizajnirani da se nose kao vjenčani prstenovi, kao i zaručnički prstenovi, a narukvice i dodaci su druge vrste popularnog nakita iz volfram. Volfram nakit je napravljen od volfram karbide, neuobičajene vrste metala. Ona je napravljena da bude izdržljiva i da održi rigoro svakodnevne upotrebe, održavanjem visokog sjajila za kraj. Volfram je takođe rekao da je mnogo jači od metalnog titanijuma, čineći ga popularnim izborom u muškom draguljima.

Volfram zauvek je specijalna linija zlatara. Ovi komadići nakita ne sadrže kobalt, što može da iritira osjetljivost kože. Nakit u ovoj specifici uključuje prstenje sa dragocijenim draguljima, uključujući dijamante.

Ručno Ugravirani prstenovi su druga vrsta nakita koji se posebno radi za muškarce. Gravura stvorena na ovim prstenovima je gotova sa tipom laserskog otiska. Laser čini sve da se trajno i može kreirati u različitim stilovima i fontovima.

Uigrane prstenove su popularna vrsta nakita od volfram. Ovi prstenovi se mogu napraviti u višestrukim stilovima, koji uključuje druge materijale poput keramičke. Neki stilovi su ravni, dok drugi imaju svoj oblik. Neki od ovih prstenova takođe uvode zlato u dizajn, ili imaju komplikovane stilove i efekte. Mnogi su ispoliran, a neki su završili.

timg (9)

Međutim, nakit tunsten nije ograničen na prstenje. Napravljene na sličan način, narukvice sa volfram su još jedan popularan izbor. Ove su dostupne u raznim stilovima, zavrse i Poliju za muškarce i žene. Laser završetak je jedan stil. Veze sa narukvicama dolaze u različitim stilovima, uključujući i popularnu Kleopatra stil i stil lanca veze.

Još jedan popularni stil volfram nakita je satove za muškarce i žene. Napravljen od volfram karbide, većina satova ima sjajan kraj koji je napravljen da izdrži mnogo godina stalne upotrebe. Ova izdržljivost obično postavlja "volfram" liniju za nakit, osim mnogih običnih vrsta. Ovi satovi se mogu naći u raznim stilovima, neki sa crnim licem i drugim u bijelom. Mnoge osobine švicarskog pokreta i otporno na vodu.

Privezaka i privjeske za ključeve su neki od dodataka vrsta nakita iz volfram. Pseći privezak su popularni izbor za muškarce. Mnoga osobina je Nemanja čelična kopča i može se ugravirati. I religijski nakit se može naći u ovom materijalu.