Šta je držač nakita?

- May 24, 2019-

Nosač nakita 、 nakit je štand koji se koristi za izlaganje nakita i sprečava njegovo zaplitanje. Postoji veliki broj različitih vrsta držača nakita in stalak za nakit u različitim veličinama i dizajnu koji odgovaraju različitim ukusima. Nosač nakita 、 nakit izložbeni set je drugačiji od kutije za nakit , koja drži nakit pokriven; ovaj tip držača ga drži na ekranu i dostupan za lak pristup kada se pripremi ujutro.

Drvo nakita je jedan vrlo čest tip držača nakita . Ovo je često osmišljeno tako da izgleda kao stvarno drvo, a grane se koriste za prikaz nakita . Obično je prilično mali i dizajniran da bude postavljen na vrh komode ili police. Korist za drvo nakita kao što je ovo je da se mogu prikazati različite vrste nakita , kao što su ogrlice različite dužine, narukvice, prstenje i naušnice sa kukastom podlogom.

Ova stabla nakita dostupna su u prodavnicama ili na internetu i mogu biti od drveta, metala ili plastike. Neke su dizajnirane tako da izgledaju vrlo realno, poput grane drveća, dok su druge dizajnirane na moderniji način. Oni su obično relativno jeftini i mogu napraviti odličan poklon za ženu koja ima mnogo nakita i nema mjesta za prikazivanje.

Nosač nakita može doći iu drugačijem dizajnu. Neke su dizajnirane da izgledaju kao okviri za slike, i mogu se montirati na zid ili osloniti na komodu. Oni često imaju mrežastu podlogu okruženu okvirom slike i obično su namijenjeni samo za naušnice. Minđuše mogu biti postavljene kroz mrežastu podlogu, dok se druge vrste naušnica mogu zakačiti na njega. Ovi držači nakita za slike mogu imati nekoliko kukica na dnu za ogrlice, ali se češće koriste za manje komade nakita .

Držač nakita koji je dizajniran na sličan način kao i štand za kolače je takođe popularan. Oni obično imaju nekoliko redova sa malim posudama na svakom nivou; mali nakit kao što su prstenje ili naušnice mogu se staviti u posuđe, dok se ogrlice, narukvice i duže naušnice mogu objesiti s rubova. Ovo su donekle starinski dizajni. Jedno malo jelo može se koristiti i kao držač nakita za moderniji izgled. Minijaturne forme haljina često se stvaraju i kao nosioci nakita . Ovo su samo neki od mnogih različitih dizajna nosača nakita .

JS028FANXI_01JS028FANXI_03JS028FANXI_04JS028FANXI_05JS028FANXI_06JS028FANXI_07JS028FANXI_08JS028FANXI_09JS028FANXI_10JS028FANXI_11JS028FANXI_12JS028FANXI_13