Prikaz akrilnog nakita

Mi isporučujemo Akrilni nakit prikaz pladanjMi smo proizvođač nakita Pakiranje i Display.Most od njih na lageru, Ako želite dobiti više popusta, molimo Vas da nas kontaktirate.Customized boja, veličina, logo su prihvaćeni.
Chat Sada

Detalji o proizvodu

Mi isporučujemo Akrilni nakit prikaz pladanjProizvođač je nakita Pakiranje i Display.Most od njih na lageru, Ako želite dobiti više popusta, molimo Vas da nas kontaktirate.Customized boja, veličina, logo su prihvaćeni.Izvolite slobodno nam reći svoje ideje, možemo učiniti bilo koji OEM.Looking naprijed da biste dobili vaše vijesti.

Akrilni nakit izlog
1. Uvod u proizvod
FANXI Veleprodaja prilagođeni stilski dizajn nakit prikaz stalak police sa kuke bijeli akril ogrlica prikaz \ t


2. Parametar proizvoda

3. Detalji o proizvodu

4. Isporučite, otpremite i poslužite

1, Pakiranje po najboljem A = A valovitog papira karton, standardne izvozne kutije, pakiranje sigurnosti.
Veličina prema veličini proizvoda.
2, Isporuka: Po moru do luke koja je najbliža adresi klijenta, FOB ili CIF uvjetima.
Radite zajedno sa DHL / UPS / Fedex-om, možete direktno organizovati isporuku uzoraka vazduha u kancelariju klijenta.


5.Customer's Feedback

6.LOGO Process Way
7. Informacije o kompaniji
8.FAQ
Q1. Koji su vaši glavni proizvodi?
A: Mi uglavnom proizvodimo i prilagođavamo sve vrste poklon kutija, valovitih kutija i PVC kutija, kozmetičke kutije, kutije za nakit, kutije za vino, čestitke, kalendare, kutije za pakovanje zdravstvenih proizvoda, kutije za čokoladu, itd.

Q2. Da li ste proizvođač?
O: Da, već više od 11 godina radimo u industriji tiska i ambalaže. Dobro došli da nas posjetite i ispitate naš proizvodni proces.

Q3. Možete li napraviti dizajn za nas?
O: Da, možemo dizajnirati za vas prema vašim zahtjevima.

Q4.Kakav format vam trebam dati za ispis?
O: Adobe Illustrator, In Design, PDF, ili je u redu.

Q5. Mogu li dobiti besplatan uzorak?
O: DA! Možemo proivide uzorke papirnate kutije sa našom digitalnom mašinom za uzorke koja može odgovarati 80% kao stvarna štamparska mašina, sa prilagođenim papirom i dizajnom i rezanjem.
Ali mi smo od klijenta tražili da preuzme odgovornost za ekspresnu naknadu. Ali ako morate nabaviti stvarni uzorak koji koristi štamparsku mašinu kao što je proizvodnja, moramo naplaćivati naknadu za uzorak. Ali naknada za uzorak može biti vraćena ako je narudžba dovoljno velika.

Q6. Kako mogu organizovati pošiljku?
O: 1) Možete koristiti ili potrebnog špeditera, dati mi kontakt tako da mogu organizirati pošiljku za vas.
2) Ako nemate potreban špediter, samo mi dajte aerodrom ili morsku luku tako da vam mogu dati ponudu i onda ću organizirati pošiljku, nećete imati glavobolju čak ni ako nemate iskustva u tome, i naš marketing tim će vam dati stručne savjete u brodarstvu, možemo vam dati troškove avionskog prijevoza s vremenom isporuke i troškovima pomorskog prijevoza s vremenom isporuke.

Q7. Koju garanciju mi možete dati?
A: Nakon dobivanja vaše robe, ako ima bilo kakvih problema, pls slobodno nam recite bilo o našim uslugama ili kvaliteti, vaši komentari su najbolji način da poboljšamo naš kvalitet. Zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje i ponuditi vam najbolje proizvode i usluge za pakiranje.
Hot Tags: Akrilni nakit, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica

Upit

You Might Also Like