Čvrsto drveni poslužavnik za prikaz nakita

Proizvođač FANXI specijaliziran za nakit i prikazuje se od 2008. Prilagođene boje, veličine, logo, itd. Priložen katalog za preporuku, Hope FANXI će vas ispratiti i svjedočiti na putu rasta! Šta je: + 86 1572727655534

Detalji o proizvodu

1. predstavljanje proizvoda

FANXI drveni poslužavnik za prikaz nakita

2. parametar proizvoda

SM132 (1)

3. detalji proizvoda

4. FAQ


Q1. da li si ti proizvodnja?

Da, imamo svoju tvornicu i imamo više od 11 godina iskustva u ambalažu i polju za štampanje.


Q2: koji su vaši glavni proizvodi?

Fokusirajmo se na štampanje i ambalažu. Za ispunjavanje zahteva za mušterije, takođe nabavljanje ponuda za promociju poklona.

 

Q3. kako naručiti sa nama?

Pošalji nam istragu---primimo naše knakacije-pregovaramo o detaljima, potvrdimo uzorak--Potpisaćemo ugovor za polog za isporuku i dostavu.


Q4: koji ti je glavni put za uzorak i proizvodnju?

A: vodeći put za uzorak je oko 3-7 dana. Vodeći put za proizvodnju je oko 15-25 dana nakon potvrde depozita i potvrde uzorka.


Q5, kako se možeš pobrinuti za svoju kvalitetu? Ako ne zadovoljimo vaš kvalitet, kako ćete?

Obično ćemo proizvesti uzorak za vas da provjerite prije proizvodnje masovne proizvodnje, i proizvodnja će biti ista kao uzorak, ako brinete o kvalitetu robe, možete staviti uzorak reda, koji može garantirati kvalitet i dostavu, ako je bilo kakav kvalitet nesporan, mi ćemo vam pomoći i vratiti kompenzaciju vama.


Q6. mogu li dobiti uzorak?

Da, na nekim dionicama. Međutim, optužba za nominalnu pošiljku će se primjenjivati. Određene stavke su isključene u obliku našeg uzorka. Uzorci na temelju vaših umjetnina i ambalaže. Su dostupni, ali će obuhvatiti naknadu za škrinjice plus procijenjene troškove transporta. Uzorak obično traje tjedan dana.

Hot Tags: čvrsti drveni nakit na ekranu, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica

Upit

You Might Also Like