Proces izrade poklon kutije

- May 08, 2019-

1. Dizajn, dizajn uzoraka prema zahtjevima, kulturi i karakteristikama proizvoda. Zatim, prema crtežima, pripremite uzorke. Poklon kutija obraća pažnju na prekrasan i lijep izgled, tako da je boja verzije također različita. Obično, stil poklon kutije ima ne samo 4 osnovne boje, već i nekoliko posebnih boja, kao što su zlato i srebro.

2. Ručno bambus košara pakiranje, čista originalna ekologija, novi dizajn, čvrsta i izdržljiva, niske emisije ugljika i zaštite okoliša, može se široko koristiti u voću, gljivama, jajima, hrani, slanim proizvodima i drugim poljoprivrednim i sporednim specijalitetima.

3. Izaberite karton, karton od kartonske kutije ili kartona. Kvalitetna ambalaža za vino i kartonska kutija za poklon. Karton debljine 3mm-6mm obično se nanosi vanjskom površinom umjetne cakline i lijepi.

4. Štampanje, poklon kutija je tiskana samo sa papirom, krep papir neće biti odštampan, a najviše je samo obojen, jer je poklon kutija vanjska kutija, tako da štampanje zahtijeva visok proces, najviše tabu boje razlika, točka tinte, loša verzija Ovo utiče na estetske nedostatke.

5. Površinska obrada, poklon papir za poklon kutiju obično mora biti površinski obrađen. Najčešći su lepljivi lepak, preko glupog lepka, preko UV, preko laka i glupog ulja.

6. Pivo, pivo je relativno važan dio procesa tiskanja. Ako želiš da budeš pivo, moraš imati nož da bi bio tačan. Ako pivo nije dozvoljeno, pivo je pristrasno, a pivo će i dalje uticati na naknadnu obradu.

7. Hej, uobičajeni otisci su prvo razbijeno pivo, ali poklon kutija je prvo pivo, prvi je strah od dobivanja papira, drugi je poklon kutija, ukupna ljepota, poklon kutija mora biti ručno izrađena, može doseći do određene lepote.

custom jewelry packaging box