Papirna poklon vrećica

Papirna poklon vrećica

Mi isporučujemo bijeli papir poklon vrećica Mi smo proizvođač papirnate vrećice Packaging.Most od njih na lageru, ako želite dobiti više popusta, molimo Vas da nas kontaktirate.Customized boja, veličina, logo su prihvaćeni.

Detalji o proizvodu


Mi isporučujemo bijeli papir poklon vrećica Mi smo proizvođač papirnate vrećice Packaging.Most od njih na lageru, ako želite dobiti više popusta, molimo Vas da nas kontaktirate.Customized boja, veličina, logotip se prihvaćaju.Izvolite slobodno nam reći svoje ideje , možemo učiniti bilo koji OEM.Looking naprijed da biste dobili vaše vijesti.

Bijela poklon vrećica za papir
1. Uvod u proizvod
FANXI tvornica veleprodaja po mjeri poznata bijela papirna vrećica za poklon s logotipom


2. Parametar proizvoda

3.Product details


image004

image006

image008

image010


image012

image014


image016

image018


image020

image024


image026

image028

4 . Isporučite, otpremite i poslužite

1, Pakiranje po najboljem A = A valovitog papira karton, standardne izvozne kutije, pakiranje sigurnosti.
Veličina prema veličini proizvoda.
2, Isporuka: Po moru do luke koja je najbliža adresi klijenta, FOB ili CIF uvjetima.
Radite zajedno sa DHL / UPS / Fedex-om, možete direktno organizovati isporuku uzoraka vazduha u kancelariju klijenta.


5.Customer's Feedback

6.LOGO Process Way

image032

7. Informacije o kompaniji

8.FAQ
Q1. Koji su vaši glavni proizvodi?
A: Mi uglavnom proizvodimo sve vrste poklon kutija, valovitih kutija i PVC kutija, promotivnih papirnih vrećica, papirnih kartica, kutije za kartonsku kutiju, kataloga i časopisa, brošura, dječjih knjiga, ljepljivih etiketa i sličnih papirnih ili plastičnih proizvoda.

Q2. Da li ste proizvođač?
A: Da, bili smo u industriji tiska i ambalaže od 2006. godine, od 2008. godine, nazvali smo "FANXI PRNTING FACTORY" ", a 2008. smo promijenili ime pod nazivom" "FANXI INDUSTRIAL" "

Možete li napraviti dizajn za nas?
A: Da, mi možemo samo napraviti jednostavan dizajn za vas ako je potrebno, ali za posebne zahtjeve dizajna, ne možemo pomoći jer je naš dizajner Kinez, a vi ste najbolja i prava osoba za razumijevanje kakav dizajn je dobar za vaše tržište i za vaš brend.

Q4.Kakav format vam trebam dati za ispis?
O: Adobe Illustrator, In Design, PDF, ili je najbolji.

Mogu li dobiti besplatan uzorak?
O: DA! Možemo proivide uzorke papirnate kutije sa našom digitalnom mašinom za uzorke koja može odgovarati 80% kao stvarna štamparska mašina, sa prilagođenim papirom i dizajnom i rezanjem.
Ali mi smo od klijenta tražili da preuzme odgovornost za ekspresnu naknadu. Ali ako morate da dobijete stvarni uzorak koji pomoću mašine za štampanje kao što je proizvodnja, moramo naplaćivati naknadu za uzorak koja je oko USD50 do USD100 bez ekspresne naknade. No, naknada za uzorak se može vratiti ako se napravi masovna proizvodnja.

Q6. Kako mogu organizovati pošiljku?
O: 1) Možete koristiti ili potrebnog špeditera, dati mi kontakt tako da mogu organizirati pošiljku za vas.
2) Ako nemate potreban špediter, samo mi dajte aerodrom ili morsku luku tako da vam mogu dati ponudu i onda ću organizirati pošiljku, nećete imati glavobolju čak ni ako nemate iskustva u tome, i naš marketing tim će vam dati stručne savjete u brodarstvu, možemo vam dati troškove avionskog prijevoza s vremenom isporuke i troškovima pomorskog prijevoza s vremenom isporuke.

Q7. Koju garanciju mi možete dati?
O: Nakon što dobijete svoju robu za smeđu kutiju za poklon, pls slobodno izgovorite svoj problem ili o našoj usluzi ili kvaliteti, vaš zajednički je najbolji način da poboljšamo naš kvalitet. Zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje.

Hot Tags: papirna torba za poklon, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika

Upit

You Might Also Like