Pakovanje za nakit

Mi isporučujemo kutiju za pakovanje nakita debljeg papira od umjetne kože. Mi smo proizvođač nakita i ambalaže. Većina njih na lageru, uzorak je besplatan za proveru kvaliteta.

Detalji o proizvodu

Jewellery Packing Box 1

Mi isporučujemo kutiju za pakovanje nakita debljeg papira od umjetne kože. Mi smo proizvođač nakita i ambalaže. Većina njih na lageru, uzorak je besplatan za proveru kvaliteta. Prilagođene su boje, veličina, logo. Slobodno nam recite svoje ideje, mogli bismo napraviti bilo koji OEM. Radujemo se Vašim vestima.


Pakovanje nakita Kutija od debljeg papira od umjetne kože

1. Uvod proizvoda

Kutija za nakit izvana je izrađena od debljeg papira od umjetne kože, ravne i glatke površine i dirljivog, izdržljivog, otpornog na habanje, vaš najbolji izbor. Unutrašnjost kutije je izrađena od bijelog pliša, mekog i finog, može savršeno prikazati vaš nakit


2. Parametar proizvoda (specifikacija)


3. Detalji o proizvodu

4. Isporučite, otpremite i poslužite

1. Ambalaža najboljeg kartona od kartona od valovitog papira, standardnih kartona za izvoz, sigurnosti pakovanja. Veličina prema veličini proizvoda.

2. Pošiljka: Po moru do luke koja je najbliža adresi klijenta, FOB ili CIF uslovima. Radite zajedno sa DHL / UPS / Fedex-om, možete direktno organizovati isporuku uzoraka vazduha u kancelariju klijenta.


5. Povratna informacija klijenta


6. LOGO Process Way

Jewellery Packing Box 8


7. Informacije o preduzeću

8. FAQ

Q1. Koji su vaši glavni proizvodi?

A: Mi uglavnom proizvodimo i prilagođavamo sve vrste poklon kutija, valovitih kutija i PVC kutija, kozmetičke kutije, kutije za nakit, kutije za vino, čestitke, kalendare, kutije za pakovanje zdravstvenih proizvoda, kutije za čokoladu, itd.


Q2. Da li ste proizvođač?

O: Da, već više od 11 godina radimo u industriji tiska i ambalaže. Dobro došli da nas posjetite i ispitate naš proizvodni proces.


Q3. Možete li napraviti dizajn za nas?

O: Da, možemo dizajnirati za vas prema vašim zahtjevima.


Q4. Kakav bih format trebao da vam dam za štampanje?

O: Adobe Illustrator, In Design, PDF, ili je u redu.


Q5. Mogu li dobiti besplatan uzorak?

O: DA! Možemo proivide uzorke papirnate kutije sa našom digitalnom mašinom za uzorke koja može odgovarati 80% kao stvarna štamparska mašina, sa prilagođenim papirom i dizajnom i rezanjem. Ali mi smo od klijenta tražili da preuzme odgovornost za ekspresnu naknadu. Ali ako morate nabaviti stvarni uzorak koji koristi štamparsku mašinu kao što je proizvodnja, moramo naplaćivati naknadu za uzorak. Ali naknada za uzorak može biti vraćena ako je narudžba dovoljno velika.


Q6. Kako mogu organizovati pošiljku?

O: 1) Možete koristiti ili potrebnog špeditera, dati mi kontakt tako da mogu organizirati pošiljku za vas.

2) Ako nemate potreban špediter, samo mi dajte aerodrom ili morsku luku tako da vam mogu dati ponudu i onda ću organizirati pošiljku, nećete imati glavobolju čak ni ako nemate iskustva u tome, i naš marketing tim će vam dati stručne savjete u brodarstvu, možemo vam dati troškove avionskog prijevoza s vremenom isporuke i troškovima pomorskog prijevoza s vremenom isporuke.


Q7. Koju garanciju mi možete dati?

A: Nakon dobivanja vaše robe, ako ima bilo kakvih problema, pls slobodno nam recite bilo o našim uslugama ili kvaliteti, vaši komentari su najbolji način da poboljšamo naš kvalitet. Zajedno ćemo pronaći najbolje rješenje i ponuditi vam najbolje proizvode i usluge za pakiranje. "

Hot Tags: kutija za pakiranje nakita, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica

Upit

You Might Also Like