Pakovanje i prikaz nakita

Mi isporučujemo pakiranje nakita i prikaz bijelog papira od umjetne kože. Mi smo proizvođač nakita i ambalaže. Većina njih na lageru, uzorak je besplatan za proveru kvaliteta.

Detalji o proizvodu

Pakovanje i prikaz nakita 1

Mi isporučujemo pakiranje nakita i prikaz bijelog papira od umjetne kože. Mi smo proizvođač nakita i ambalaže. Većina njih na lageru, uzorak je besplatan za proveru kvaliteta. Prilagođene su boje, veličina, logo. Slobodno nam recite svoje ideje, mogli bismo napraviti bilo koji OEM. Radujemo se Vašim vestima.


Pakiranje nakita i prikaz bijelog papira od umjetne kože

1.Product Introduction

FANXI Bijela Fancy Umjetna koža papir Poklon Logo kutija za ogrlicu narukvicu pakiranje Plastična ambalaža Box Custom Nakit Ring Box.


2. Parametar proizvoda (specifikacija)

Pakovanje i prikaz nakita 2


3. Detalji o proizvodu4. Isporučite, otpremite i poslužite

1. Normalno pakovanje: EPE pokriveni + Dobra kartonska kutija sa poklopcem + Master izvozna kutija

2. Ostala pakiranja: vrećica za mjehuriće / papirna kutija za rukavice / kutija za sklapanje + kutija za izvoz

3. Dostava DHL / UPS / FedEx ili morem može biti dostupna.


5. Povratna informacija klijenta


6. LOGO Process Way


7. Informacije o preduzeću

Informacije o kompaniji 3

Informacije o kompaniji 5

8. FAQ

1. Kada mogu dobiti citat?

Obično navodimo u roku od 24 sata nakon što dobijemo vaš upit. Ako ste veoma hitni da biste dobili cenu, molimo Vas da nas nazovete ili nam kažete putem e-maila kako bismo uvažili vaš prioritet.


2. Kako mogu dobiti uzorak za provjeru vašeg kvaliteta?

Nakon potvrde cijene, možete zatražiti uzorke za provjeru našeg kvaliteta. Ako vam je potrebna uzoraka, mi ćemo naplatiti za uzorak troškova. Ali uzorak trošak može biti povratan nakon potvrde narudžbe kada je količina narudžbe je više o MOQ


3. Koji format datoteka prihvatate za slikanje?

PDF, AI, Core Draw, visoka rezolucija JPG, CAD


4. Možete li dizajnirati za mene?

Da. Imamo profesionalni tim koji ima bogato iskustvo u dizajnu i proizvodnji displeja. Samo nam recite svoje ideje i mi ćemo pomoći da vaše ideje budu savršene. Nije bitno ako nemate nekoga za popunjavanje datoteka. Pošaljite nam slike visoke rezolucije, vaš logotip i tekst i recite nam kako želite da ih uredite. Poslat ćemo vam gotove datoteke radi potvrde


5. Koliko dugo mogu dobiti uzorak?

Nakon što platite naplatu uzorka, izričitu naplatu i pošaljite nam potvrđene datoteke, uzorci će biti spremni za isporuku u 7-10 dana. Uzorci će vam biti poslani putem ekspresa i stići ćete za 3-5 dana.


6. Šta je sa vremenom za masovnu proizvodnju?

Iskreno, to zavisi od količine narudžbine i sezone u kojoj naručujete. Vreme isporuke MOQ je oko 15 do 25 dana. Uopšteno govoreći, predlažemo da započnete upit dva mjeseca prije datuma kada biste željeli dobiti proizvode u vašoj zemlji.

Hot Tags: pakiranje i prikaz nakita, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica

Upit

You Might Also Like