Luksuzna narukvica kutija

Mi isporučujemo luksuznu kutiju od narukvice od PU kože. Mi smo proizvođač nakita i ambalaže. Većina njih na lageru, uzorak je besplatan za proveru kvaliteta.

Detalji o proizvodu

Luxury Bracelet Box 1

Mi isporučujemo luksuznu kutiju od narukvice od PU kože. Mi smo proizvođač nakita i ambalaže. Većina njih na lageru, uzorak je besplatan za proveru kvaliteta. Prilagođene su boje, veličina, logo. Slobodno nam recite svoje ideje, mogli bismo napraviti bilo koji OEM. Radujemo se Vašim vestima.


Luksuzna narukvica kutija od PU kože

1. Uvod proizvoda

FANXI Custom Logo Kvalitetna crna PU koža antilop umetnuti kutije prsten ogrlica narukvica poklon pakiranje plastične kutije za nakit.


2. Parametar proizvoda (specifikacija)


4. Isporučite, otpremite i poslužite

Vrijeme uzorkovanja: 7-10 radnih dana

Vrijeme isporuke: 15-25 radnih dana

Dostava način po more, zrak, Express


5. Povratna informacija klijenta


6. LOGO Process Way


7. Informacije o preduzeću

Company Information 5

8. FAQ

Mi uglavnom proizvodimo i prilagoditi sve vrste poklon kutije, valoviti kutije i PVC kutije, kozmetičke kutije, kutije za nakit, nakit prikazuje, vino kutije, čestitke, kalendari, zdravstvene proizvode pakiranje kutije, čokolade kutije, itd.


1. Kako da izmerim kutiju?

Pravilna sekvenca dimenzija je Dužina x Širina. Stavite karton ispred sebe sa otvorenim krajem. Dužina je najduža otvorena dimenzija s lijeva na desno. Širina je najkraća otvorena dimenzija sprijeda prema nazad.


2. Koliko brzo mogu dobiti cijenu? Imate li katalog cijena za provjeru?

Za većinu projekata, jednom kada znamo stil pakovanja, dimenzije, tip kartona, uključujući čeljust, zahtjeve za tisak i količinu, možemo vam dati cijenu u roku od 24 sata. Štaviše, svi naši proizvodi za pakovanje su napravljeni po vašoj želji i umetničkim delima. Tako nemamo katalog cijena.


3. Mogu li imati posebno dizajniranu i izrađenu kutiju?

Mi smo trgovina po mjeri. Svaki projekat projektujemo i konstruiramo prema potrebama pojedinačnih kupaca. Sve naše kutije su izrađene po narudžbi na osnovu vaših umjetničkih radova i potreba za pakiranjem.


4. Da li postoji minimalni zahtjev za narudžbu?

Možemo naglasiti narudžbu za malu količinu narudžbe. Zbog visoke cene instalacije mašine i otpremanja, preporučuje se da naručite više od 1.000 komada da biste smanjili jediničnu cenu i troškove dostave.


5. Kako mogu da naručim?

a. Da nas nazovete ako ste u žurbi.

b. Za razgovor sa našim timom za prodaju online usluga.

c. Da biste ispunili tražene detalje što je moguće jasnije, kako bismo vam se vratili u roku od 24 sata.


6. Mogu li dobiti uzorak?

Da, na nekim zalihama. Međutim, primjenjivaće se nominalna naknada za dostavu. Određeni predmeti su isključeni iz našeg uzorka programa. Uzorci bazirani na vašim umjetničkim djelima i potrebama pakiranja. Dostupni su, ali će uključivati naknadu za kutije plus procijenjene troškove prijevoza. Obrada uzorka obično traje tjedan dana.


7. šta je sa vremenom za masovnu proizvodnju?

Kao opće pravilo, trebat će nam 15-25 radnih dana za izradu Vaših prilagođenih i tiskanih proizvoda.


8. Možete li napraviti dizajn za nas?

Da. Imamo profesionalni tim koji ima bogato iskustvo pakovanja i štampanja. Samo nam recite svoje ideje i mi ćemo vam pomoći da izvršite vaše ideje u savršenom dizajnu. Nije bitno ako nemate nekoga za popunjavanje datoteka. Pošaljite nam slike visoke rezolucije, vaš logotip i tekst i recite nam kako želite da ih uredite. Poslat ćemo vam gotove datoteke radi potvrde.

Hot Tags: luksuzna narukvica kutija, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica

Upit

You Might Also Like